Honlapunkon egyedi tervezésű esküvői meghívókat, ültető-és menükártyákat, köszönőkártyákat kínálunk. Igény szerint más alkalmakra is (születésnap, ballagás, házassági évforduló, gyermek születés) készítünk meghívókat, értesítőket.Az általunk készített kártyák grafikai tervét és kivitelezését a megrendelő elképzelése alakítja. Nekünk is örömet szerez, mikor a jegyespár gondolkodásmódja, ízlése visszaköszön a meghívó megjelenésében, mely egyben az esküvő arculatának első hírnöke. Gyakran személyes emlékek, közös élmények lenyomata is lehet egy ilyen kártya. Szívesen nyújtunk ötleteket, adunk inspirációt: legyen szó idézetről, grafikáról, a kiadványok stílusáról, vagy éppen színvilágáról.
A termékek ára tartalmazza a grafikai tervezés díját, mely így is versenyképes a katalógusból választható meghívók árával. Ugyanakkor a felhasznált papír, kellékek (szalagok, gyöngyök, kövek, kapcsok, zsinórok, egyebek) és az elkészítés időigényessége befolyásolják az egyes termékek árképzését.
A rendelés menüpont alatt igyekeztünk kimerítően választ adni a gyakran felmerülő kérdésekre, de elérhetőségeinken is – e-mailen, telefonon, személyesen – szívesen adunk tájékoztatást. Bár Gyenesdiás - Keszthely vonzáskörzetében személyesen könnyebben találkozunk, e-mailen keresztül is megoldható a megrendelés folyamata.